Att kunna le igen

Gränsen mellan vanlig tandvård och estetisk kan vara hårfin. Sneda tänder kan också ge fysiska problem som värk eller problem med att tugga. Psykiska problem kan också vara lika jobbiga.

Alla vet vi hur ont det kan göra med tandvärk. En infektion eller en utslagen tand gör rejält ont och behöver åtgärdas snarast.

Den psykiska påfrestningen många känner inför att visa sina sneda och missfärgade tänder får inte alls samma prioritet. Ändå kan detta hämma människor och påverka dem i det dagliga livet. Att sluta le är inte roligt.

Ditt försvunna leende är värt att ta på allvar. Idag finns många bra metoder för att åtgärda estetiska tandproblem och ingen behöver gå och må dåligt i åratal.

Vanliga problem och lösningar

Många har problem med felaktig tandställning. Tänder kan saknas eller sitta snett. Behöver man ordna till placeringen av tandraden kan man använda Invisalign som på ett smärtfritt och osynligt sätt korrigerar tandställningen. Saknade tänder kan ersättas med implantat.

Ett annat stort problem för många är missfärgningar. Tänder ändrar färg med stigande ålder men graden är individuell. Upplever du det som negativt finns ett flertal bra metoder - skalfasader eller tandblekning är de som främst används idag.

Oavsett vilka problem du har är du välkommen att höra av dig till en klinik för estetisk tandvård i Stockholm. Här kommer du att möta ett engagerat team av medarbetare som inget hellre vill än att se dig le igen.

Det är värt att åka en bit för god estetisk tandvård även om du inte är bosatt i närheten.

27 Apr 2021

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.