Du kan skaffa invisalign i Göteborg

Tandläkare gör mycket mer än att laga hål. Du kan få tänderna flyttade med invisalign, och i komplett tandvård ingår också den estetiska biten, ett vitt leende och jämna tänder i munnen.

Man kallar det också osynlig tandställning, för du kan rätta till dina sneda tänder på ett diskret sätt numera. Om du minns tandställningarna av metall, så finns det nu moderna alternativ med mer skonsam justering av dina tänder. Våga prova invisalign i Göteborg, för det är en del av allt som ingår i komplett tandvård.

Inte bara för skönhetens skull

Även om många skäms för sina sneda tänder, och du kanske tillhör den gruppen, så finns det många fördelar med att rätta till tänder som sitter snett. De blir lättare att borsta och hålla rena, och man kan tugga mycket bättre. Så du behöver inte känna dig så fåfäng bara för att du vill ha raka tänder i munnen.

Invisalign är enkelt uttryckt ett antal plastskenor, som utgår från ett avtryck av dina egna tänder, men som har vissa inbyggda korrigeringar. Skenorna bärs en i taget under en period, och sedan byter man till nästa. Tänderna flyttas nästan omärkligt, och när du har använt den sista skenan sitter tänderna rätt.

Sedan kan man gå vidare med tandblekning, skalfasader eller någon annan form av estetisk tandvård. Be din tandläkare i Göteborg om råd och tips, så att du kan få det leende du drömmer om. Med moderna material och skonsamma metoder är det inga problem för en skicklig tandläkare.

16 Apr 2021

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.