En modern tandreglering

Många lider av dåliga tänder i tysthet. Det kan vara att man har glipor mellan tänderna som man mår dåligt över. Eller sneda tänder, som skadar tänderna men som även kan bli smärtsamt i längden.

Hela tiden går tekniken framåt för att göra förbättringar. Har man tandproblem som behöver regleras gör man ofta det redan som barn, men det finns en del som inte vill eller har velat. Detta till stor del på grund av tandställningen.

Det är aldrig för sent att ta tag i det och göra den tandreglering man behöver. Idag kan man dessutom ha osynliga tandställningar eller skenor att använda sig av, vilket för många underlättar en hel del. Nu är det dags att ta tag i det, hitta en klinik som kan hjälpa dig!

Bli av med dina problem med tänderna

Många som har problem med tänderna får svårt att tugga samt lider av tandvärk. För att få bukt med detta kan det behövas en tandreglering. Det finns många bra kliniker som erbjuder tandreglering med invisalign i Malmö. Det nya moderna sättet att reglera tänderna på.

Man anpassar skenor individuellt till varenda person. Dessa är gjorda i plast så det inte heller finns någon metall som kan råka skada tänderna bredvid. När man ska göra en reglering med Invisalign börjar man med att ta röntgen och digitala foton av tänderna, detta för att få en så bra bild som möjligt av dem. Vänd dig till en klinik som har experter på området. Snart är dina sneda tänder ett minne blott.

7 Mar 2021

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.