Ett leende på Liljeholmen

Besök din tandläkare på Liljeholmen i god tid för att kolla så att du inte hinner få stora hål i tänderna. Tandtråd och regelbunden borstning är ju också viktigt. Men håll koll på ditt bett.

Bor du centralt i Stockholm, kanske du letar efter en tandläkare på Liljeholmen. Du bör vara rädd om ditt leende och sköta dina tänder noga. Gå gärna till tandläkaren en gång extra, för det är tråkigt när man har fått hål i tänderna och det måste borras. Tandläkaren kollar din tandhälsa och ger dig goda råd när de har tittat på röntgenbilderna.

En undersökning går fort

Ett leende betyder så mycket och för ens självkänsla är det bra om man ler vackert. Åtminstone måste tänderna vara hela. Om du borstar noga och tar tandtråd, kanske det räcker med ett besök hos din tandläkare på Liljeholmen för undersökning. Det är dumt att nonchalera tiden man får för att kolla upp sina tänder. Det är viktigt att det blir gjort med jämna mellanrum.

Att sköta om sin munhälsa är en investering för framtiden. Undersökningen går också fort. Har du inga problem, kanske de bara skrapar lite tandsten, och sedan kan du gå därifrån glad i hågen. När du ler mot någon sprider du glädje runt dig. Med hela tänder ler du med mycket större självförtroende. Men det finns tyvärr många människor som knappt vågar le alls för att de skäms över sina tänder, och folk kan då tro att de vill dra sig undan från kontakt.

När det är problem i munnen

Tandläkaren har både kunskap, verktyg och resurser för att se till att dina tänder får den allra bäst tänkbara omvårdnad som finns. Du kan behöva bettskenor, lagning, rotfyllning, stifttänder och mycket annat, och tandläkaren är proffs på allt det. Det kanske inte känns som en trevlig eller ens nödvändig investering, men att ha en bra tandhälsa betyder så mycket för välbefinnandet, så det är absolut värt besväret. Även ilningar i tänderna och dålig andedräkt går att åtgärda, så gå inte och lid i onödan utan ta emot den hjälp som finns.

Gäller det rotfyllning, kan det behövas mer än ett besök. Detsamma gäller förstås om man ska göra justeringar med tandställning. I estetisk tandvård kan också ingå att man vill få behandlingar som till exempel tandblekning eller skalfasader. Bor du på Liljeholmen ska du självklart boka tid hos en tandläkare där. Det är ditt leende det gäller.

17 Jul 2020

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.