Få vita tänder direkt med en skalfasad

Längtar du efter det där perfekta leendet med vackra vita tänder? Då kan du sluta längta och gör ett besök hos din tandläkare för att få en skalfasad som ger dig ett perfekt leende direkt.

Drömmen om det perfekta leendet behöver inte vara så långt borta som du tror. Du kan slippa att gå igenom tandblekningar för att istället sätta in en skalfasad. Det är en estetisk behandling som är mycket skonsam eftersom den bara består av ett slags hölje som fästs på tänderna. Så ingen risk för någon form av smärta eller obehag och det bästa av allt - du får ett snabbt resultat.

Om du är trött på att köpa hem tandblekning stup i kvarten för att försöka få vita tänder så är metoden med en skalfasad det du bör prova på. Du bokar in en tid hos tandläkaren och där får du en undersökning och sedan en anpassad skalfasad för dina tänder. Det är ett mycket tunt hölje i porslin som fästs på tänderna och det kommer att se ut precis som dina egna tänder. En skalfasad döljer både missfärgningar och ojämnheter så ditt leende kommer att bli enastående.

Varför får man missfärgningar?

Missfärgningar kommer från det man äter och dricker, men man ska också komma ihåg att alla människor har olika nyanser på tänderna. Så tyvärr kan man ha anlag för en gulare ton på tänderna. Livsmedel som kaffe och rödvin är riktiga bovar när det kommer till missfärgningar och likaså cigaretter och snus.

Läs vidare om skalfasader på denna hemsida: skalfasadergöteborg.se

1 Mar 2021

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.