Önskas skalfasad i Stockholm?

Har du slutat le? Om det beror på att du skäms för dina tänder, så finns det hjälp att få. Man kan till exempel göra en skalfasad i Stockholm som gör att man vågar le stort igen. En skalfasad gör att man får en helt ny fasad på sina tänder. Om man inte vågar bleka sina tänder, för att de kanske är så pass slitna, kan man lägga på en skalfasad som ger tänderna ett helt nytt utseende.

Tycker man att det är svårt att bleka sina tänder, för att de är för skadade för en sådan sak, kan man få vita tänder genom att lägga på en tandfasad. Det innebär att man lägger på en keramisk del ovanpå tänderna. Går man till en tandläkare som kan lägga på en fasad på tänderna kan man få en sådan fin fasad.

Visste du att det finns biologisk tandvård?

För många år sedan, använde man sig av amalgam, till och med kvicksilver och andra metaller i tandvården. Men patienter fick problem med alla metaller i munnen. Numera finns det därför  tandläkare som erbjuder en biologisk tandvård och som helt och hållet använder sig av metallfri tandvård. Istället för amalgam och hälsofarliga material så kan man använda sig av giftfria metaller som till exempel Zirconia och keramiska material, plastfyllningar och liknande. Så när de sätter in skalfasader så lägger de in fasader av keramik. Det ger starka tänder och stödjer tänderna så att de håller längre. Har man till exempel spruckna, avslagna eller på andra vis så att man inte vill visa upp dem, direkt, så kan man på ett enkelt sätt laga dem så att man vågar sig på ett leende igen.

Skalfasader – enklast sättet återställa tänder

Vill man på ett enkelt sätt visa upp en perfekt rad med tänder, kan man lägga på en skalfasad. Det innebär att man först tar ett avtryck på sina tänder. Sedan tillverkar man fasader som man kan "limma fast" ovanpå tänderna. Fasaderna tillverkas i keramik som inte skadar ens hälsa. De stödjer tänderna och döljer det som inte är bra. De är samtidigt tunna, enkla att hantera och kan hålla i upp till 25 år i munnen. Bor du i Stockholm och behöver fina skalfasader? Man kan prova att googla "skalfasad Stockholm" så att man får några förslag av Googles sökmotorer så att man får några adresser och telefonnumer till tandläkare som erbjuder just skalfasader i Stockholm.

7 Jan 2020

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.