Tandimplantat i Karlstad - ett bra sätt att ersätta förlorade tänder

Drömmer du om att kunna få sätta in tandimplantat där du sedan år tillbaka varit tandlös? För att få veta om du är en lämplig kandidat för att få tandimplantat i Karlstad, läs vidare här.

Att gå omkring med en glugg i munnen bland sina tänder är inte alltid särskilt roligt. Speciellt inte om det sitter på ett sådant ställe som är väl synligt. Det är ofta en kostsam historia att få tandimplantat insatta i munnen, men det är alltid värt det. Har du länge drömt om att kunna få sätta in tandimplantat i munnen, men inte haft pengar till att göra det förrän nu? Då ska du kontakta en mottagning som kan sätta in tandimplantat i Karlstad. Din livskvalitet och självkänsla kommer att få sig en skjuts i höjden av ett sådant ingrepp.

Passar tandimplantat för alla?

Kan alla få tandimplantat insatta i munnen är då frågan? Nej, det är faktiskt inte alla som är lämpliga kandidater för tandimplantat. Ett tandimplantat ska fästas med titanskruvar i käken och för att detta ska fungera behöver käken vara stark och frisk. Där har rökare ofta en sämre chans till att kunna få tandimplantat. En rökare har oftare skörare ben och godkänns därför inte alltid som kandidat för implantat. Det krävs ett eller två ingrepp för att sätta i titanskruvarna i käken som sedan tanden ska fästas i. När tanden sedan väl är på plats behöver man se till att sköta om den på precis samma sätt som övriga tänder.

2 Oct 2021

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.