Vad är invisalign i Stockholm?

Funderar du på vad invisalign är? Eller vet du redan men är osäker på om du ska skaffa det? Med en bättre förståelse kan du fatta ett beslut om du ska skaffa dig invisalign i Stockholm.

Tänk dig den gamla vanliga tandställningen som såg ut som en tågräls på tänderna. Det skavde, spände och var nästan omöjligt att prata. Det finns nu ett nyare sätt att få ett fint leende. Med hjälp av invisalign i Stockholm eller någon annan del av Sverige, kan du rätta till tänderna utan att det syns. En osynlig tandställning alltså. Det är perfekt för dig som lever ett aktivt liv, men inte vill ha en tandställning som tar upp allas synfält. Den rättar till tänderna lite i taget och behöver bara bytas ut varannan vecka. Det finns också som hjälp för dig som tidigare haft den vanliga tandställningen, men efteråt behöver något som håller tänderna på plats. Då kan det till och med räcka att bara ha den över natten.

Varför ska man skaffa invisalign?

Metoden används vanligtvis för att rätta till sneda tänder. Men en ortodontist med certifikat inom området kan bestämma vilka tand/bettproblem som är lämpade för att påbörja en invisalign-behandling. Oavsett vilket problem du har med tänderna så är det bra för hälsan att le ofta och mycket. Det förlänger livet sägs det ju. Därför borde du ta chansen och få visa upp ditt vackraste leende utan att skämmas över sneda och ojämna tänder. Le allt vad du kan och gör även andras dagar bättre. Vem ler inte när de ser någon annan som ler? Kontakta din tandläkare idag och påbörja behandlingen med invisalign.

Hur går det till?

Genom ett besök hos en certifierad ortodontist eller tandspecialist, skapas en 3D kopia av dina tänder. Denna används sedan för att forma invisalignet som får en perfekt passform. Ett besök varannan vecka görs för att skapa en ny modell till som passar tänderna som hela tiden rättar till sig. Det är inte svårare än så. Ett enkelt och effektivt sätt för ett vackrare leende. På grund av dess osynliga design syns det inte ens att du har den på dig. Ingen behöver se den gamla tågrälsen på tänderna och du kan känna dig bekväm under tiden som dina tänder ständigt förändras till de når sitt rätta utseende. Så gör dig själv en tjänst och sök hjälp för dina tänder idag. Läs gärna mer på: https://www.invisalignstockholm.net/

16 Mar 2020

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.