Vita tänder på nolltid med en skalfasad

Att ha ett sådant där vackert leende med vita tänder önskar sig de flesta, men vägen dit kan vara lång och krokig. Om du inte orkar vänta på att få vita tänder så kan du sätta in en skalfasad.

Det finns flera saker du kan göra för att få vitare tänder. Du kan se över din kost och ändra dina matvanor eller prova att bleka tänderna. Att prova att bleka tänderna kan ge ett snabbt resultat om du gör det hos tandläkaren. Det finns också tandblekning att göra hemma, men det kan ta sin lilla tid innan man ser ett resultat. Om du inte vill prova något av dessa alternativ så kan du satsa på en skalfasad och denna får du insatt hos din tandläkare.

Vad är en skalfasad?

En skalfasad är ett slags skal som fästs på tänderna och ger dig vita tänder omedelbart. Det är ett mycket tunt skal som är gjort av porslin och ger ett naturtroget resultat. Man upplever att det är dina tänder för det går inte se att det sitter något där på tänderna.

En skalfasad passar utmärkt till dig som vill dölja dina missfärgade tänder men den döljer också ojämnheter på tänderna. Så det är en lösning som kan dölja två olika problem och du kommer garanterat bli nöjd med resultatet. Och det bästa är att du slipper vänta på ett resultat utan du kan på en gång få uppleva den där härliga känslan med att le ett stort leende. Läs mer om skalfasader på denna hemsida: skalfasadmalmö.se

8 Mar 2021

Hål i tänderna - en guide.

Här hittar du all information om vad du skall göra när du har hål i tänderna och även vad du bör göra för att undevika angrepp av karies.